Aspiratorul inovativ Thomas Cycloon Hybrid LED Parquet se bazează pe posibilitatea utilizării sale în două moduri, datorită a două module de filtrare diferite, care se pot înlocui! Totul depinde de faptul, dacă doriți o curățare rapidă, dar și eficientă, sau o aspirare profundă, care va reîmprospăta și aerul din încăpere. În fiecare dintre aceste situații, acest aspirator va funcționa iar dumneavoastră, în funcție de necesitățile dvs., decideți singur și alegeți filtrul potrivit: ciclonul easyBox sau Aqua-Fresh AirBox pentru apă.

Filtrul ciclon easyBox este un recipient care este ideal pentru curățarea zilnică a fiecărei caseAcesta este alcătuit din trei camere, unul pentru gunoaie mari și două mai mici pentru praf fin. Datorită acestei construcții, îndepărtarea murdăriei este simplă, rapidă și foarte igienică, deoarece puteți arunca murdăria mare în coșul de gunoi, iar cea mai mică, după spălarea cu apă, se varsă în sistemul de canalizare.

Filtrul de apă Aqua-Fresh AirBox este cel de-al doilea modul de filtrare inclus în aspiratorul pentru parchet Thomas Cycloon Hybrid.  Este un sistem avansat, datorită căruia toate impuritățile care intră în aspirator sunt colectate în apa din recipient și nu ies din ea o dată cu aerul evacuat. Îndepărtarea lor este foarte simplă, recipientul este scos din aspirator cu o mână și apa murdară este vărsată în sistemul de canalizare. Suprafețele aspirate sunt curate și  aerul din cameră este hidratat și reîmprospătat. În plus, aspirarea cu acest filtru face posibilă colectarea de lichide vărsate (cum ar fi cele apoase).

Thomas Cycloon Hybrid LED Parquet – accesorii care se potrivesc perfect nevoilor dumneavoastră

Ceea ce este apreciat în dispozitivele Thomas este o multitudine de funcții și accesoriiSetul Cycloon Hybrid LED Parquet pe lângă cele două module de filtrare, pe care le puteți schimba în funcție de nevoile dvs., include  încă cinci capete – perii pentru tot!

Perie de parchet/covor cu buton foot-click. Pentru aspirarea confortabilă a diferitelor tipuri de pardoseli, parchet și gresie (opțiunea „parchet”), mochetă (opțiunea „covor”). În timpul curățeniei zilnice, nu trebuie să schimbați capetele doar pur și simplu schimbați poziția periei. Și încă ceva – peria are iluminare cu LED! O lampă  care porneşte automat când nu există lumină și când se mișcă! Un dispozitiv foarte util, datorită căruia murdăria nu se va ascunde în colțurile și locurile întunecate de sub comode, paturi, canapele sau în dulapuri.

Celălalt capăt este „o perie mare de tapițerie”. Perfectă pentru proprietarii de animale de companie, dar nu numai, pentru că se descurcă bine cu îndepărtarea părului de pe suprafețele tapițate.

În setul aspiratorului Thomas Cycloon Hybrid LED Parquet se găsește și o perie rotativă de parchet „Turn-around”, delicată cu părul moale care  nu numai curăță, ci și lustruiește acest tip de podea, și o  duză de crepare. Duza este lungă (36 cm) și conturată corespunzător la capăt, ceea ce permite curățarea locurilor foarte greu accesibile: se poate ocupa de spații înguste, dar, de asemenea, adună pânze de păianjen de pe tavan. Puteți atașa un vârf cu perii la duza de aspirație, este un capăt de mobilă, foarte moale, datorită căruia puteți aspira chiar și echipamentul electrocasnic.

Thomas Cycloon Hybrid LED Parquet – adică faci curățenie cum dorești

Dacă cunoașteți deja alte modele de aspiratoare Thomas, următoarele avantaje nu vă vor surprinde. Cu toate acestea, dacă Cycloon Hybrid LED Parquet este primul Thomas cu care aveți de-a face, merită să fiți atenți la câteva elemente, deoarece acestea se traduc direct în confortul de curățare:

  • cablu de alimentare lung
  • tub telescopic lung
  • roți foarte manevrabile, și, prin urmare, manevrare ușoară a aspiratorului
  • ușurința utilizării – în ciuda tehnologiei avansate și a varietății de accesorii, aspiratorul este utilizat intuitiv. Știți ce să faceți, funcțiile sunt descrise pe carcase, toate elementele sunt ușor de conectat, de deconectat, pregătite pentru curățare și spălare