TEHNOLOGIA AQUA

ASPIRATORUL AQUA DE LA THOMAS:
FILTRUL ÎNCORPORAT ASIGURĂ CURĂȚENIA ȘI AERUL CURAT

FILRU DE APĂ

Aspiratoarele THOMAS AQUA sunt echipate cu un filtru de apă cu o capacitate de 1 litru, în care sunt dizolvate și absorbite în siguranță: praful, alergenii, polenul, murdăria, părul de animale și particulele de miros din casă. Particulele de murdărie sunt umezite imediat în timpul aspirației și legate în apă. Avantajul sistemului este că particulele de praf nu ajung înapoi în aer, ci sunt îndepărtate cu apa din filtru. Tehnologia utilizată în aspiratoarele AQUA a companiei THOMAS permite nu numai aspirarea completă a podelelor, ci asigură și aer curat. Acest lucru este nespus de benefic mai ales pentru persoanele care suferă de alergii, pentru care aerul lipsit de praf este foarte important.

Cum utilizează aspiratoarele AQUA apa în timpul aspirației? Deja în aerul aspirat, particulele de murdărie sunt acoperite cu apă pulverizată printr-un sistem de duze, introduse în rezervor și legate în siguranță în doar un litru de apă. Murdăria și praful sunt solubile în apă, ceea ce previne în mare măsură formarea mirosurilor.

Praful fin și alergenii sunt umeziți și legați în apă.
Ca urmare, aerul este reîmprospătat și purificat în mod vizibil.

Praful fin și alergenii sunt umeziți și legați în apă.
Ca urmare, aerul este reîmprospătat și purificat în mod vizibil.

La aspiratoarele THOMAS cu tehnologie AQUA, filtrul este pur și simplu umplut cu un litru de apă.

Toate particulele de praf și murdărie aspirate sunt solubile în apa din rezervor și eliminate în siguranță cu apa murdară.
Nimic nu ajunge în aer.

Toate particulele de praf și murdărie aspirate sunt solubile în apa din rezervor și eliminate în siguranță cu apa murdară. Nimic nu ajunge în aer.

PREȚ AVANTAJOS ȘI PROTECȚIA RESURSELOR NATURALE.

Când utilizați un aspirator cu filtru de apă, nu trebuie să folosiți pungi și să cumpărați altele noi – astfel economisiți bani și protejați mediul.