Despre

 

 

THOMAS

Revigorant de special.

De mai bine de 100 de ani.

Multe persoane nici nu-și dau seama că pe parcursul vieţii lor au  întâlnit deja tehnologia noastră de mai multe ori.

În calitate de inventator al primei mașini de spălat electrice și producător de centrifuge, produsele noastre sunt recunoscute printre alte mărci și producători. Familia noastră este activă în Siegerland de patru generaţii, şi de aceea, marcăm în continuare produsele noastre: Fabricat în Germania.

Întotdeauna ne-am angajat în furnizarea de produse inovatoare, care să corespundă necesităţilor și dorinţelor clienţilor noştri. Pur și simplu ascultăm, atunci când vine vorba de dezvoltarea de noi produse. Pe baza cercetărilor de piață, știm că mulţi consumatori au așteptări mai mari decât le pot oferi aspiratoarele actuale. Acesta este un motiv bun pentru a ne baza pe aspiratorul THOMAS. Indiferent, dacă este vorba de aspiratoare mici cu sac, flexibile, cu echipare avansată, aspiratoare fără sac cu o tehnologie unică a filtrelor AQUA PURE, purificatoare de aer cu funcția de pulverizare și tehnologia AQUA +, sau primul aspirator fără sac Cycloon Hybrid. Persoanele care sunt în căutarea unui aspirator special vor găsi la THOMAS exact ceea de ce au nevoie.

Desigur, produsele THOMAS îndeplinesc toate standardele importante și actuale din punct de vedere al calităţii, mediului și eficienţei energetice, primesc în mod regulat premii și obţin rezultate excelente la teste. Materiile prime sunt utilizate într-un mod sustenabil și prelucrate folosind cele mai noi tehnologii.

THOMAS este revigorant de special.

Ca și acum.

Apoi, apare gândirea tehnică. În fabricile noastre, designul produselor, atât în ceea ce priveşte formele, puterile, materialele și dinamica fizică, este o activitate cheie care construieşte un avantaj competitiv real.

Și nu ne grăbim. Nu vom introduce un produs pe care nu l-am testat suficient de mult în diferite condiţii. Toate componentele trebuie să se potrivească și întregul dispozitiv trebuie să fie rezistent la uzură și timp. Controlul calității nu este un eveniment unic, ci se regăsește în fiecare etapă de producție.

În pofida dezvoltării noastre, cultura noastră organizațională rămâne concentrată pe familie și menţinem în continuare valoarea meșteșugului german. Deceniile trec și vedem, că acesta este fundamentul forței noastre și potențialului nostru de expansiune. Astăzi, milioane de oameni din întreaga lume cumpără produse originale. Vrem să avem încredere în oamenii care le produc. Anume așa am lucrat dintotdeauna.

 

Reperele pe drumul către succesul companiei sunt: conștientizarea tradiției și sensul acesteia în ziua de astăzi.

  • Compania a avut întotdeauna curajul și dorinţa de a combina inovaţia și tradiţia pentru a produce cele mai bune echipamente pentru clienţii săi.
  • Datorită acestei abordări, THOMAS a devenit primul producător de mașini de spălat electrice din Europa în anii 1930 ai sec. XX. Mai mult, primele aspiratoare mobile cu abur, aspiratoare de spălat, aspiratoare cu filtru de apă sau aspiratoare de apă caldă sunt exemple suplimentare de inovații și atitudini față de consumatori.

 

Ce premii a câștigat Thomas?

Produsele THOMAS sunt premiate în mod regulat pentru filtrare eficientă și tehnologie avansată, precum și pentru rezultate excelente de testare în diferite institute.

Folosind „realitate augmentată” în care utilizatorii pot literalmente să arunce o privire asupra dispozitivului, oferim clienților noștri cumpărături inovatoare. THOMAS a câștigat Digital Champions Awards 2019 în categoria Digital Customer Experience pentru această inovație tehnică.

 

 

Tehnologia THOMAS CYCLOON HYBRID a primit „German Innovation Award – Câștigător 2018” în categoria „Electrocasnice” pentru valoare adăugată și tehnologie inovatoare.

 

 

Toate dispozitivele THOMAS cu filtre de apă AQUA + sunt recomandate de DHA (Deutsche Haut- und Allergiehilfe e.V. – Institutul German pentru Piele și Alergie), deoarece curăță aerul până la 100% la orice vid.

 

 

În 2018, revista germană Haus & Garten Test a acordat lui Thomas calificativul de „performanță” foarte bună a „aspirației și curățării igienice pe diverse suprafețe” și a primit, de asemenea, calificativul „foarte bun” pentru unele modele, ca „dispozitiv multifuncțional, convenabil pentru persoanele care suferă de alergii”.

 

Multe mașini de curățat THOMAS și mai multe modele Cycloon Hybrid au primit mărci „Foarte bune” în testele practice organizate de institutul german „Technik bei Hause”.

 

 

 

Aspiratorul THOMAS PERFECT ANIMAL AIR PURE a fost testat în 2015 și este recomandat de „TestPraktiker” în raport cu prețul „Foarte bun”.