Smogul este un fenomen atmosferic care rezultă din amestecul vaporilor cu fumul și gazele de eșapament. Poluarea aerului, smogul, provine din eliberarea de compuși chimici nocivi în atmosferă.

O modalitate de a scăpa de smog în perioadele când smogul este într-o concentrație mare este de a merge, pe cât este posibil, în regiunile curate sau de a petrece cea mai mare parte a timpului într-o cameră închisă, cu alte cuvinte în casă, care devine un spațiu sigur, cu o calitate a aerului mai bună decât cea de afară.

Cu toate acestea, pentru ca casa să devină refugiul nostru cu o concentrație scăzută de smog, nu este suficient să închidem fereastra. Trebuie, de asemenea, să curățați aerul din încăperi.

Filtrul de apă permite o curățare extrem de eficientă a aerului, iar aerul filtrat care iese dintr-un astfel de aspirator este cu adevărat curat și reîmprospătat Aspiratorul are o putere mult mai mare decât purificatorul, deci vă permite să filtrați rapid un volum mare de aer. Fiecare aspirator Thomas este perfect conceput pentru acest rol – ca un excelent purificator de aer.

Eficacitatea aspiratorului pentru curățarea aerului poluat este foarte clară – după aspirarea completă a întregii case, se respiră pur și simplu mult mai bine – nu numai că nu există praf, dar aerul este curățat de substanțele nocive din aer.

În plus, aerul după aspirație este ușor umezit, deci este mai ușor să-l respirați.

Un aspirator cu filtru de apă va elimina, de asemenea, mirosurile,  de exemplu, cele lăsate de animalele de companie.

În perioada în care smogul vă hărțuieșe cel mai mult, puteți să aspirați în fiecare seară,  și datorită acestui fapt aveți șansa de a respira noaptea cu aer curat și filtrat.

În plus, rețineți că fiecare dintre noi poate influența concentrația de smog. Încercaţi soluțiile de zi cu zi pentru a contribui la îmbunătățirea calității aerului – există lucruri la care puteţi renunţa sau cel puţin le puteţi minimiza, de exemplu, aprinderea focului într-un șemineu doar pentru plăcere, drumul la serviciu cu maşina personală, atunci când există o altă alternativă convenabilă. Merită să aveți grijă de calitatea aerului, deoarece poluarea are un impact foarte negativ asupra sănătății copiilor și adulților.

Concentrația ridicată de smog este deosebit de dăunătoare pentru astmatici și persoanele cu alte boli respiratorii cronice, este cauza dezvoltării multor boli în viitor. Dacă nu puteți scăpa de smog, cel puțin aveți grijă de aerul curat din casa dvs., unde petreceți cea mai mare parte a zilei.

Dar, pe lângă îndepărtarea prafului rezidual, limitarea cantităţii de praf și poluarea aerului în interior este posibilă datorită filtrării aerului. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul purificatoarelor de aer, dar și prin curățarea eficientă și rapidă a aerului de către aspirator. Desigur, pentru a curăța aerul în mod corespunzător nu este suficient un aspirator obișnuit – este necesar să folosiți un aspirator potrivit cu un filtru de apă.