Modelul Thomas Cycloon Hybrid Pet&Friends este un model recomandat în special proprietarilor de animale, așa cum indică deja numele, Pet & Friends.

Este un aspirator hibrid care este echipat cu două tipuri de filtre: un filtru ciclon și un filtru de apă.  Vă oferă posibilitatea de a alege metoda de aspirare. Rapid, în fiecare zi, fără a trebui să clătiți recipientul după fiecare aspirare cu filtrul ciclon. Această soluție funcționează perfect când după-amiaza, după muncă, vrem să aspirăm rapid podeaua noastră. O soluție alternativă este posibilitatea pe care o obținem cu ajutorului filtrului cu apă Aqua Fresh-Air-box, ce ne permite să curățăm dar și să filtrăm aerul din încăpere. Această soluție este ideală pentru un weekend liber, când putem dedica mai mult timp pentru curăţenie.

Marele avantaj al aspiratorului este aspirarea și golirea igienică. Lipsa unui sac de praf și a contactului cu praful, îl face ideal nu numai pentru persoanele care suferă de alergii, dar și pentru oricine este sensibil la praf.

Datorită recipientului easyBox curățarea prin aspirarea este foarte precisă și golirea recipientului este extrem de igienică. Containerul este echipat cu trei camere de praf: una pentru impurități mari, a doua pentru praf fin. Golirea recipientului pentru resturile mari este deosebit de simplă, murdăria mare este golită direct în coșul de gunoi, iar nevoia de a goli camera de praf fin apare o dată la două luni și se face clătind-o cu apă.

Aspiratorul este, de asemenea, echipat cu un filtru de apă menționat anterior Aqua-Fresh AirBox. Acesta permite aspirarea minuțioasă, combinată cu hidratarea. Toate impuritățile la intrarea în containerul filtrului de apă prin umectare sunt mai ușor de combinat cu apa și rămân în recipient. Când aspirăm, simțim aerul umed, ușor răcoros și curățat în cameră.

Avantaje importante:

  • Un aspirator fără sac
  • posibilitatea de a alege metoda de aspirare: filtru ciclon și filtru de apă