Oricine deține o pisică mică sau mare, își dă seama că, dacă dorește să aibă o casă curată, trebuie să întreprindă acțiuni speciale. Datorită periilor speciale pentru înlăturarea blănii, care sunt echipate cu modelul Cycloon Hybrid Pet & Friends, veți scăpa rapid de blană iar păstrarea curată a locuinței va fi mult mai ușoară și mai eficientă.

Colectarea de lichide 

Proprietarii de animale de companie, deseori se confruntă cu apa vărsată din bolurile animalelor lor de companie, Thomas, care datorită containerului Aqua Fresh-Air-Box și unei garnituri de cauciuc suplimentare în peria de podea vă permite să colectați lichidele. Colectarea se face fără a fi nevoie să se utilizeze mopurile și să se șteargă suprafețele umede.

Aspiratorul conține multe accesorii utile proprietarilor de animale

  • Turboperie– îndepărtează firele de blană de pe covoare, culcușurile pentru animale și alte fisuri. Turboperia poate fi deschisă ușor, permițând curățarea liberă a rolei, dacă este necesar.
  • Perie pentru îndepărtarea părului din tapițerie –funcționează bine pe suprafețele tapițate, pe canapea și fotolii, are două benzi de material care colectează bine părul și blana de animale de pe tapițerie.
  • Perie de parchet/covor specială pentru îndepărtarea părului de animale

Aspirarea în locurile greu accesibile este mai ușoară datorită duzelor de crepare, care au o lungime de până la 36 cm. Datorită acestui fapt, va fi posibilă aspirarea tuturor locurilor greu accesibile, cum ar fi locurile din spatele dulapurilor sau marginile culcușurilor pentru animale.

Setul are, de asemenea, un capăt special cu o duză de crepaj, care vă permite să aspirați ușor mobila de părul de animale.

Cu acest capăt puteți, de asemenea, să curățați locuri precum partea superioară a ușii, lămpile de plafon și jaluzelele.

Avantaje importante:

  • O gamă largă de capete pentru diferite suprafețe
  • Putere mare de aspirare